3 værelses lejlighed på 83 m2

Vestervænget,
7800 Skive

Månedlig husleje
5.786,-
Oprettet / Opdateret
8 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Skive

Afdelingen er beliggende i Skive Vest ved City Vest med mange indkøbsmuligheder, bla. Rema, Jysk, Skousen, Pet World, apotek mfl. I "Huset" afdelingens fælleslokale, afholdes mange aktiviteter for afdelingens beboere. Der er også gildesal og 2 gæsteværelser, som udlejes gennem kontoret hos Bomiva. F ællesvaskeri i afdelingen. Dobbelthusene med kælder er beliggende Vestervænget 1-21 og Vestevang 18-38, opført i 1946. I 2017 er der nye tage & ovenlysvinduer, samt nyt varmeanlæg. Der er lagt dræn & ny flisebelægning rundt om huset. Husene er tidligere renoveret i 1992 med PVC-vinduer. Badeværelserne er løbende renoveret fra 1996 til 2002 og i 1996 er der lavet nye køkkener. Afdelingen er beliggende tæt på city vest med gode indkøbsmuligeheder og tæt på busforbindelser. Afdelingen er også beliggende tæt på skole og centrum. Der må holdes 1 husdyr pr. lejemål i dobbelt-husene. 10 etageejendomme opført i 1968 – 1971. Alle blokkene er ombygget via helhedsplanen - 2014-2018, herefter er der 15 rækkehuse og 7 blokke. Alle lejligheder fremstår lyse og med nye køkkener/bad. Der er elevator i blok 8 A+B + blok 10 - 12 & 20. Lejlighederne fremstår helt nye med moderne indretning og lavt energiforbrug, som lever op til nutidens krav. Til hver af lejlighederne er der et kælderrum + fælles cykelskur. Området er renoveret og fremstår nu lyst og venligt, der er løbestier, amfiteater, hoppepuder & legepladser. Fællesskabet i afdelingen vægtes højt, bestyrelsen gør et stort stykke arbejde for hele afdelingens beboere. Der er mulighed for at søge skriftlig, om tilladelse til at holde et husdyr. Se billeder fra afdelingen herunder Udfyld formularen, og tryk på send knappen. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6166065
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Aconto
1.122,-
Depositum
12.096,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.