3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
237 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nordbanevej
Forbrug:

1.351 kr/md

Leje per måned:

7.649 Kr/md

Stor lejlighed på 106 m2 til leje 7800 Skive

På Nordbanevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nordbanevej i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nordbanevej ligger på 7.649 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.