3 værelses lejlighed på 74 m2

Frugthaven,
7800 Skive

Månedlig husleje
6.483,-
Oprettet / Opdateret
33 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Skive

Frugthaven 1 - 105 er klyngehuse i 1 og 2 plan opført i 1989-1991, beliggende i roligt villakvarter i Resen-området. Afdelingen råder over både ungdomsboliger og almindelige lejeboliger. Ungdomsboligerne er 1-værelses lejligheder på 40 m2. De resterende boliger er på 65-102 m2 fordelt på 2-4 værelser. Der er en lille have til alle lejlighederne og det er tilladt at holde et husdyr. Afdelingen har fælles vaskeri, gildesal og gæsteværelser. Afdelingen er beliggende tæt på Resen Skole og haller med gode sti-systemer og busforbindelser i området. Desuden gode indkøbsmuligheder, af dagligvarer ved det nærliggende Resen butikstorv. Udfyld formularen, og tryk på send knappen. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6562698
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
74 m2
Husleje
6.483,-
Aconto
264,-
Depositum
14.200,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.