3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Nordbanevej
Forbrug:

1.351 kr/md

Depositum:

34.864 kr

Leje per måned:

7.649 Kr/md

Afdelingen er for dig som er 50+, der ønsker at bo i rolige og hyggelige omgivelser midt i Skive by lige ved gågaden. Der sættes stor pris på fællesskabet i afdelingen. Afdelingen råder over både etagebyggeri og et fritstående hus. I etagebyggeriet er der elevator, gæsteværelser og fællesrum. Fællesrummet bruges af beboerne til hyggelige sammenkomster mellem beboerne eller til private sammenkomster. Der er desuden en dejlig gårdhave i forbindelse med huset og etagebyggeriet. Sallings Gård 14 Etageejendom i 3 etager med elevator, totalt ombygget i 2007. Boligerne er opført som seniorboliger og der er alderskrav om, at indflytter er minimum 50 år gammel. Seniorboliger udlejes af Bomiva og udlejes til personer over 50 år, som ikke har hjemmeboende børn. Nordbanevej 4 Fritliggende hus i 1½ plan med 3 lejligheder ombygget i 2007. Lejlighederne er i forbindelse med Sallings Gård og er opført som seniorboliger og der er alderskrav om, at indflytter er minimum 50 år gammel. Seniorboliger udlejes af Bomiva og udlejes til personer over 50 år, og som ikke har hjemmeboende børn. Det er ikke tilladt at have husdyr i afdelingen.

Stor lejlighed på 106 m2 til leje 7800 Skive

På Nordbanevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nordbanevej i 7800

Husleje
Du skal betale 7.649 kr. om måneden for denne bolig på Nordbanevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 34.864 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-12-15.

Andre lejemål i 7800 Skive

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.