3 værelses lejlighed i Slagelse

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Slotsvænget
Forbrug:

403 kr/md

Leje per måned:

4.907 Kr/md

3 værelses lejlighed i Slagelse udlejes. Husleje pr. måned 4.907 kr. Indskud 12.059 kr. Forbrugsafgifter pr. måned 403 kr.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 4200 Slagelse

På Slotsvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 68 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Slotsvænget i 4200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Slotsvænget  ligger på 4.907 kr. om måneden.

Andre lejemål i 4200 Slagelse

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4200 Slagelse? I øjeblikket kan du finde 28 lejeboliger i 4200 Slagelse her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.