3 værelses lejlighed i Snedsted

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
53 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Depositum:

16.400 kr

Leje per måned:

6.313 Kr/md

Dejlig stor lejlighed på 82 m2, beliggende på 1. sal.Husdyr ikke tilladt.Midlertidig huslejenedsættelse på KR. 1.500,- i 12 mdr. fra indflytningsdato. Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 7752 Snedsted

På Hovedgaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hovedgaden i 7752

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Hovedgaden  ligger på 6.202 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.400 kr.

Andre lejeboliger i 7752 Snedsted

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7752 Snedsted? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Snedsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.