3-værelses lejlighed i Solbakken

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Solbakken

Leje per måned:

12.695 Kr/md

3-værelses lejlighed i Solbakken/n”Solbakken” er et moderne byggeri fra 1990'erne opført i røde sten og indrettet med handicapvenlige boliger. Lejlighederne i stueplan har skønne glaskarnapper/udestuer og terrasse, hvor lejlighederne på 1. sal har altan. Der er elevator ved 3A og 3C, men ikke ved 3B. Til ejendommen hører et skønt fælleshus med selskabslokaler, hobbyrum og fællesvaskeri. Omkring ejendommen er der et dejligt grønt område med legeplads. ”Solbakken” er beliggende nær Risskov med udsigt over Århus Bugt.

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 8240 Risskov

På Solbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Solbakken i 8240

Husleje
Huslejen for denne bolig på Solbakken ligger på 12.494 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8240 Risskov? I øjeblikket kan du finde 250 lejeboliger i 8240 Risskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.