3 værelses lejlighed i Spøttrup

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Åbakken
Forbrug:

663 kr/md

Leje per måned:

5.993 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 7860 Spøttrup

På Åbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Åbakken i 7860

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Åbakken er 5.993 kr.

Andre lejeboliger i 7860 Spøttrup

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7860 Spøttrup? Du kan i øjeblikket finde 17 lejeboliger i Spøttrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.