3 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
237 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frederiksgade
Depositum:

16.502 kr

Leje per måned:

4.526 Kr/md

Etagebyggeri fra 2000 i Hvidbjerg, som er beliggende ca. 20 km fra Struer og ca. 35 km fra Holstebro. Afdelingen består af 52 familieboliger, 6 studieboliger og 17 ældreboliger. Husdyr er ikke tilladt. El, varme og vand betales direkte til værkerne. Der betales aconto vandafledning til Bomidtvest. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 7790 Thyholm

På Frederiksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 77 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Frederiksgade i 7790

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Frederiksgade er 4.526 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.502 kr.

Andre lejeboliger i 7790 Thyholm

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7790 Thyholm? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Thyholm netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.