3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
157 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gothersgade
Forbrug:

1.075 kr/md

Forudbetalt leje:

3.362 kr

Depositum:

20.175 kr

Leje per måned:

6.250 Kr/md

Tæt Midtbyens Gymnasium, indkøb og meget mere finder du denne hyggelige lejlighed. Lejemålet indeholder køkken, spisestue (kan bruges til værelse), stue, soveværelse, gang og badeværelse med vaskesøjle. Lejemålet har desuden adgang til fælles have, som deles med ejendommes øvrige beboere.

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 8800 Viborg

På Gothersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gothersgade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gothersgade er 6.250 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.175 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.