3 Værelses lejlighed i Viby J

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Engtoften

Leje per måned:

10.562 Kr/md

3 Værelses lejlighed i Viby J/nAttraktiv lejebolig i Viby J tæt på by og naturskønne områder Kunne du tænke dig at leje en eksklusiv lejlighed med smuk udsigt?I Christian den X's Have finder du forskellige lækre boliger til leje, som alle er lyse og rummelige. Derudover har flere af boligerne en skøn altan. Lej en stilren lejlighed i Viby J med smukt naturligt lysindfald I ejendommen er der i alt 146 lejeboliger. Lejlighederne er enten 2, 3 eller 4 værelses, og størrelserne varierer fra 63 kvm til imponerende 128 kvm. Her kan du sikkert finde en bolig, der dækker dine behov, hvad enten du er single, I er par, seniorer eller en børnefamilie. De lækre boliger har store vinduespartier, som sikrer naturligt lysindfald og flot udsigt. Alle boliger har lækre lyse trægulve, der harmonerer godt med de hvide vægge og giver et stilrent samt indbydende udtryk. Din nye bolig har et flot og funktionelt køkkenalrum og badeværelserne af særlig god kvalitet, da de er importeret fra Italien. Ved størstedelen af boligerne i Christian den X's Have er der store altaner, hvor du kan skabe dit eget lille udendørsmiljø. Bo til leje tæt på Aarhus centrum og smukke grønne område...

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 8260 Viby J

På Engtoften finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Engtoften i 8260

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Engtoften er 10.039 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 8260 Viby J

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8260 Viby J? Du kan i øjeblikket finde 83 lejemål i Viby J netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.