3 værelses lejlighed på 110 m2

Bredgade,
6920 Videbæk

Månedlig husleje
8.147,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Videbæk

Information om afdelingen: Bomidtvest opfører 38 topmoderne boliger på Bredgade i Videbæk. Boligerne er centralt beliggende i Videbæk by i et naturskønt område og tæt på indkøb.<br />De 2 værelses boliger består af køkken/alrum, bad, soveværelse og entre. Det samlede areal inklusiv fællesareal udgør 79-92 m2 + altan på 10-12 m2.<br />De 3 værelses boliger består af køkken/alrum, bad, soveværelse, værelse og entre. Det samlede areal inklusiv fællesareal udgør 105-113 m2 + altan på 10-12 m2.<br />Derudover er der elevator, eget depotrum samt eget ventilationsanlæg til hver bolig.<br />Boligerne forventes klar til indflytning i 2023.<br />Afdelingen består af 38 familieboliger.<br />TV/internet: Der er fibernet i boligen. Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk. Husdyr: Husdyr er ikke tilladt. Udgifter ud over huslejen: El, vand, vandafledning og varme betales direkte til værkerne.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4990643
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
110 m2
Husleje
8.147,-
Aconto
0,-
Depositum
24.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.