3-værelses moderne og indbydende lejlighed i Åbyen

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
213 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Frichs Vej
Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

37.200 kr

Leje per måned:

12.400 Kr/md

Ejendommen er placeret i naturskønne områder, med en rolig gårdhave. Lejlighederne er alle indrettet med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald og indeholde køkken- og badeelementer i et stilrent design fra Invita samt hårde hvidevare fra Siemens. Til lejlighederne hører enten egen altan eller privat terrasse, hvor der taget hensyn til mest muligt lys og udsyn mod det grønne område i midten samt Brabrandstien mod syd. Med en lejlighed i Åbyen vil du blive en del af et nyt boligområde tæt på Aarhus C, dagligvarebutikker og institutioner. OBS! Billederne er fra et sammenligneligt lejemål. OBS! Parkering mod betaling

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 8230 Åbyhøj

På Søren Frichs Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Søren Frichs Vej i 8230

Husleje
Du skal betale 12.400 kr. om måneden for denne lejebolig på Søren Frichs Vej.
Depositum
Du skal lægge 37.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 45 lejeboliger i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.