4 værelses byttebolig på 85 m2

Borgmester Fischers Vej,
2000 Frederiksberg

Månedlig husleje
6.900,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses byttebolig i Frederiksberg

- Ønskes: 4-5 værelser, min 95 kvm. på Frederiksberg, Københavnsområdet. Fleksible hvis noget attraktivt uden for disse steder byder sig. Byttes, da vi ønsker noget større samt bedre gårdmiljø eller have til vores datter. - Haves: 4. Vær. lejlighed på 85 kvm. på 14. Sal med lukket altan (højhusene på Borgm. Fischers vej, Frederiksberg) med udsigt mod øst udover Frederiksberg og København, hvor man kan se alle byens tårne og vindmøllerne i Øresund. Husleje er ca. 7700 alt inkl. Ingen hundetilladelse!! Selve bygningen er måske ikke verdens kønneste, men beboerne er søde og rare, og du har Zoo, Søndermarken, Frederiksberg have, S-tog inden for gå afstand, og bussen går lige foran døren. Det meste af lejligheden er nymalet i 2018, hvor der også blev opsat nyt Vordingborg køkken, hvor der gjort plads til både vaske- og opvaskemaskine. Ekstra køkkenskab holdes opbevaret i tilfælde af, at man ikke vil have begge dele. Ejendommen og lejligheden er nyrenoveret i 2021 med bl.a. nye vinduer. Afd. er administreret af KAB og FFB, og har B-ordning med vedligeholdelses konto.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4237612
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
4
Størrelse
85 m2
Husleje
6.900,-
Aconto
742,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.