4 værelses byttebolig på 83 m2

Strødamvej,
2100 København

Månedlig husleje
7.900,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses byttebolig i København Ø

Vi bor på ydre Østerbro i en høj stuelejlighed. Dette er en ende lejlighed og har derfor også masser af lys. Vi har en skøn sydvendt altan med sol fra 10-11 tiden og resten af dagen. Der er et nyere HTH køkken og nyt badeværelse. Dette er en 4-værelses, men der er mulighed for at vælte en væg mellem stuen og et af værelserne for at gøre en stor stue endnu større (dette har flere lejligheder fået tilladelse til). Der er tilknyttet kælderrum, samt mulighed for at leje festlokale. Opgangen er rolig med søde mennesker. Lidt om omgivelserne. Vi har udsigt til grønne omgivelser, hvilket er ret specielt i København. Derudover tager det kun 15 minutter at gå til Ryvangens Naturpark. Det er meget tæt på flere butikker (Fakta, Netto, Lidl, Apotek m.v. Ydermere er det tæt på skoler, institutioner, boldbaner, beachvolley og offentlig transport (busser, S-tog og metro). Alt i alt en lille oase på kanten af storbyen som vi elsker, men vi vil gerne nord på i et rækkehus.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756812
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
4
Størrelse
83 m2
Husleje
7.900,-
Aconto
800,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.