4 værelses byttebolig på 94 m2

Lundtoftegårdsvej,
2800 Kongens Lyngby

Månedlig husleje
8.114,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses byttebolig i Kongens Lyngby

Lejligheden ligger på 3. sal. Er lys og velholdt. Indeholder 2 toiletter + nyt køkken, en stor anvendelig altan, der er lukket med ruder, men kan åbnes. Mulighed for at installere vaske- og opvaskemaskine. Der medfølger et kælderrum. Der er fælles barnevogs- og cykelrum, dørtelefon. Ligger i stille og roligt børnevenligt kvarter tæt på indkøbsmuligheder, centrum og offentlige transportmidler. Bussen fra Lyngby station kører næste til døren og bus 150S stoppested ligger i gåafstand på ca. 8 min. Huslejen er incl. et forbedringsbeløb på kr. 628,00 pr. mdr. der er færdigbetalt den 01.12.2029.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757378
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
4
Størrelse
94 m2
Husleje
8.114,-
Aconto
751,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.