4 værelses byttebolig på 101 m2

Hornemanns Vænge,
2500 Valby

Månedlig husleje
8.116,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses byttebolig i Valby

Boligen har vestvendt altan, køkken og stue i åbent plan, tre værelser af fornuftig størrelse og et badeværelse + mindre toilet med bruser. Boligen er beliggende i et generelt roligt og område med gode fælles gårdarealer og stort fællesområde i "egen baghave", hvor børn kan lege trygt mellem de seks blokke, som boligen hører til. Vigerslev Station ligger få minuttes gang væk, ligesom motorvejsindkørslen også er få hundrede meter væk. Der er en stor Lidl for enden af vejen og andre indkøbsmuligheder få minutters gang længere væk. Valby Station er ligeledes ret tæt på, så man kan få let togbindelse, hvis dette er relevant.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756790
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
4
Størrelse
101 m2
Husleje
8.116,-
Aconto
860,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.