4 værelses hus i Nordborg

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
174 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tjørning
Forbrug:

2.400 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.679 Kr/md

Afdelingen består af 157 boliger i alt heraf 54 i etagebyggeri og 103 i rækkehuse. Beliggende tæt ved Børnebyen Havnbjerg og indkøbsmuligheder. Her er 2, 3 og 4 værelses lejligheder/rækkehuse i størrelser fra 35,5 m 2 - 114,4 m 2

Stort hus på 107 m2 til leje 6430 Nordborg

På Tjørning finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tjørning i 6430

Husleje
Du skal betale 5.404 kr. om måneden for denne lejebolig på Tjørning.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejeboliger i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.