4 værelses hus i Nordborg

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
183 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tjørning
Forbrug:

2.400 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.404 Kr/md

Afdelingen består af 157 boliger i alt heraf 54 i etagebyggeri og 103 i rækkehuse. Beliggende tæt ved Børnebyen Havnbjerg og indkøbsmuligheder. Her er 2, 3 og 4 værelses lejligheder/rækkehuse i størrelser fra 35,5 m 2 - 114,4 m 2

Stort hus på 107 m2 til leje 6430 Nordborg

På Tjørning finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tjørning i 6430

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tjørning er 5.404 kr.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket finder du 32 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.