4 værelses hus på 115 m2

Sofielund Skovvej,
5700 Svendborg

Månedlig husleje
9.397,-
Oprettet / Opdateret
5 dage siden
Ledig fra
15. dec 2023
Valideret annonce
Ja

4 værelses hus i Svendborg

Det er tilladt at have 1 hund eller 1 kat eller 2 indekatte. Der må ikke holdes hunde som er på listen over forbudte hunderacer i Danmark. "Tankefuld" er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt boligområde i Svendborg; kun 3 km. fra centrum.Afdelingen består af 67 boliger, fordelt på 4 forskellige overordnede boligtyper på 83 - 115 m² i både 1 og 2 plan, samt et fælleshus på 100 m².Hvor det er praktisk muligt, er der arbejdet med miljørigtige materialer med fokus på livscyklus og lang levetid.Boligerne er placeret, så solens vandring udnyttes mest muligt og brug af passiv solvarme er optimal.På samtlige tagflader findes enten grønt tag, taghaver eller solceller. Bebyggelsen opføres i lavenergiklasse 2015, og består desuden af en lang række øvrige bæredygtige tiltag – bl.a. fokus på plantevækst, solenergi og regnvandsopsamling mm. mellem husene.Med lavenergistatus og bæredygtig tilgang er der bygget forbilledlige huse, som er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden.Boligerne i Tankefuld opvarmes med ’luft til vand varmepumper’, som er et godt og miljørigtigt alternativ til f.eks. oliefyr. I denne afdeling gælder vedligeholdelsesreglementet efter A-ordningen.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6263479
Boligtype
Hus
Antal værelser
4
Størrelse
115 m2
Aconto
0,-
Depositum
43.096,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
15. dec 2023
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.