4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

1.008 kr/md

Forudbetalt leje:

8.496 kr

Depositum:

25.488 kr

Leje per måned:

8.496 Kr/md

Attraktiv stor lys lejlighed med 2 min. gang fra gågade og havnefront. Renoveret med 2 stuer en suite, køkken med keramisk kogeplade, ovn, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Badeværelse med vask med vaskeskab, spejl, håndklædetørrer, vaskemaskine og kondenstørretumbler. 4-fløjet garderobeskab i soveværelse og 2-fløjet skab i værelse.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 9000 Aalborg

På Borgergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Borgergade i 9000

Husleje
Du skal betale 8.634 kr. om måneden for dette lejemål på Borgergade.
Depositum
Du skal lægge 25.902 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.