4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

525 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Kontor/kliniklokaler centralt i Aalborg

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 7.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.985 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.