4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
62 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thulevej
Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

7.172 Kr/md

Midlertidig huslejenedsættelse på kr. 1.000 pr. mdr. i 12 mdr. fra indflytningsdato.Stor 4. værelses lejlighed på 100 m2., beliggende på 4. sal.lejligheden er velindrettet, har lyse trægulve og er holdt i hvide/ lyse nuancer. Fra stuen er der udgang til en stor lukket altan hvorfra der er god udsigt over området.Afdelingen har fællesvaskeri, cykelkælder, fælleshus og grønne områder med legeplads og grill- område. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet. D...

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

På Thulevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Thulevej i 9210

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Thulevej er 7.131 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.000 kr.

Andre lejemål i 9210 Aalborg SØ

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9210 Aalborg SØ? Du kan i øjeblikket finde 19 lejemål i Aalborg SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.