4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thulevej
Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

7.212 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Midlertidig huslejenedsættelse på kr. 1.000 pr. mdr. i 12 mdr. fra indflytningsdato.Stor 4. værelses lejlighed på 100 m2. beliggende på 4. sal.Perfekt til børnefamilien eller som delebolig for evt. 2 studerende.Husdyr er ikke tilladt.Afdelingen har fællesvaskeri og stort fælles parkeringsområde. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet. Det er ikke tilladt at holde hund, kat eller andre husdyr (fx mink, fritte, ilder, chinchilla, kanin, slanger, varaner og...

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

På Thulevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Thulevej i 9210

Husleje
Huslejen for denne bolig på Thulevej  ligger på 7.171 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.000 kr.

Andre lejeboliger i 9210 Aalborg SØ

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9210 Aalborg SØ? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Aalborg SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.