4 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lenesvej
Forbrug:

2.090 kr/md

Leje per måned:

8.317 Kr/md

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 8220 Brabrand

På Lenesvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Lenesvej i 8220

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lenesvej ligger på 8.317 kr. om måneden.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8220 Brabrand? Du kan i øjeblikket finde 57 lejeboliger i Brabrand netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.