4 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dortesvej
Forbrug:

1.840 kr/md

Leje per måned:

6.986 Kr/md

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 8220 Brabrand

På Dortesvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dortesvej i 8220

Husleje
Du skal betale 6.986 kr. om måneden for denne lejebolig på Dortesvej.

Andre lejeboliger i 8220 Brabrand

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8220 Brabrand? Du kan i øjeblikket finde 57 boliger til leje i Brabrand netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.