4 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
124 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Teglvænget
Depositum:

21.500 kr

Leje per måned:

7.670 Kr/md

Stor 4. værelses lejlighed på 97m2, beliggende i stuen.lys og velindrettet Lejlighed med udgang til mindre terrasse/have direkte fra stuen.Husdyr tilladt- dog ikke kat. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 9460 Brovst

På Teglvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Teglvænget i 9460

Husleje
Du skal betale 7.670 kr. om måneden for denne bolig på Teglvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.500 kr.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9460 Brovst? Du kan i øjeblikket finde 25 lejemål i Brovst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.