4 værelses lejlighed på 99 m2

Schaubparken,
6700 Esbjerg

Månedlig husleje
8.799,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
1. aug 2024
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Esbjerg

Schaub Parken består af 122 boliger fordelt med 75 familieboliger og 47 ældreboliger. Fra den 15. juli 2024 er de første 53 boliger klar til udlejning. Det bliver fordelt på 34 familieboliger og 19 ældreboliger. De 53 boliger er placeret i den røde cirkel. I Schaub Parken er der 10 forskellige typer af familieboliger og 2 typer af ældreboliger. I alle boliger er der forberedt til både vaskesølje og opvaskemaskinen. Alle boligerne er forsynet med store vinduespartier og egen altan – så der kommer rigtig meget lys ind og der er en fantastik udsigt over Esbjerg og Fanø i nogle af boligerne. Til boligerne på 1. til 4 sal er der mulighed for at bruge elevator. Ligeledes er der også mulighed for at oplade El-bilen og El-scooter. Fra foråret 2025 vil der være mulighed for at benytte det tilknyttet fælleshus med gæsteværelser. Herudover er der i Schaubparken gode muligheder for indkøb ved supermarkeder og bager, samt gode muligheder for sport i Veldtofte.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7216066
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
99 m2
Husleje
8.799,-
Aconto
Depositum
47.685,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
1. aug 2024
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.