4 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ringen
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

23.400 kr

Leje per måned:

7.800 Kr/md

Lejligheden indeholder lille forgang God entre med skabe - Pænt køkken med spisekrog og opvaskemaskine Stor stue med adgang til lækker altan Soveværelse med skabe 2 gode værelser begge uden skabe Meget flot trægulve. Tørretumbler og vaskemaskine. Opbevaringssum medfølger

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Ringen finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ringen i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ringen er 7.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.400 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.