4 værelses lejlighed i Herning

Faciliteter

Areal
159m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Lyngens Kvarter
Forbrug:

2.174 kr/md

Depositum:

14.000 kr

Leje per måned:

7.226 Kr/md

Stor lejlighed på 159 m2 til leje 7400 Herning

På Lyngens Kvarter finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 159 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Lyngens Kvarter i 7400

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lyngens Kvarter ligger på 7.226 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7400 Herning

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7400 Herning? Du kan i øjeblikket finde 136 boliger til leje i Herning netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.