4 værelses lejlighed i Herning

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Lyngens Kvarter
Forbrug:

1.798 kr/md

Depositum:

14.000 kr

Leje per måned:

7.176 Kr/md

Stor lejlighed på 117 m2 til leje 7400 Herning

På Lyngens Kvarter finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Lyngens Kvarter i 7400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lyngens Kvarter er 7.176 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7400 Herning

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7400 Herning? Du kan i øjeblikket finde 136 boliger til leje i Herning netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.