4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

1.185 kr/md

Leje per måned:

8.174 Kr/md

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 6000 Kolding

På Borgergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Borgergade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Borgergade ligger på 8.174 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.