4 værelses lejlighed på 110 m2

Ranunkelhaven,
5500 Middelfart

Månedlig husleje
8.621,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Middelfart

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.Se de nærmere betingelser i afdelingens husorden. I Ranunkelhaven er du tæt på Middelfart by med et aktivt handelsliv, fritidstilbud, skoler og institutioner. Lillebælt og det rekreative liv ligger i gåafstand. Samtidig er E20 og mulighederne for at pendle mod vest eller øst bare få minutter væk. Placeringen af boligafdelingen betyder meget for moderne familier. Middelfart-området er midt i en rivende udvikling og byens tilbud rummer det hele.40 lyse og moderne almene boliger, der er indrettet med 3 eller 4 værelser. Boligerne nås med elevator eller via trappe. Til alle boliger hører en fin og rummelig altan eller terrasse i stueplan. Der hører et opvarmet depotrum til hver bolig og der er parkering i afdelingen. I Ranunkelhaven er der indarbejdet tiltag, der for eksempel betyder lave omkostninger til eksempelvis opvarmning. Boligafdelinger har en DGNB-guld-certificering med hjerteudmærkelse. Ordningenbygger på den helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed (FN’s definition) med de tre hovedsøjler: social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed.Det er også lig med velindrettede boliger med et sundt indeklima, lys, luft og god plads. Udearealerne er attraktive, varierede og god biodiversitet er tænkt ind.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5928186
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
110 m2
Husleje
8.621,-
Aconto
0,-
Depositum
44.381,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.