4 værelses lejlighed på 85 m2

Glarbjergvej,
8930 Randers

Månedlig husleje
5.132,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Randers NØ

Lejlighederne er udstyret med komfur og emhætte desuden er der kølefryseskab. Lejlighederne har altaner. Her er legeplads og boldbane. Der er fællesvaskeri, garage og parkeringspladser. Afdelingen har store, grønne områder med en bålplads. Den ligger meget tæt på indkøbsmuligheder, apotek og busforbindelser til midtbyen. Særlige udlejningsregler. I denne afdeling kan du få fortrin, hvis du er i job eller under videregående uddannelse. Læs mere om de særlige udlejningsregler. I 2018 blev der lavet infrastrukturforbedringer omkring Glarbjergvej, her kan du se en film omkring dette.Film om infrastrukturforbedringerne i Glarbjergvejområde. Her kan du se en film fra området som i dag har fået navnet FALKENFilm om FALKE. Udskiftning af vinduer og entrédø. På et afdelingsmøde den 8. september 2021 godkendte beboerne et renoveringsprojekt, hvor vinduer og entrédør skal udskiftes i alle boliger.. Læs mere om renoveringsprojekte. (8930 Randers NØ, Falkevej 9 - 41.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5445906
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
85 m2
Husleje
5.132,-
Aconto
1.512,-
Depositum
17.300,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.