4 værelses lejlighed på 98 m2

Nørresundbyvej,
8940 Randers

Månedlig husleje
5.467,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. aug 2024
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Randers SV

Afdelingen er beliggende centralt i Vorup, i områderne omkring Aalborggade, Løgstørvej, Bøsbrovej, Nørresundbyvej og Vorup Boulevard. Boligerne har udsigt til grønne, pænt vedligeholdte områder. Næsten alle lejligheder har altan og alle har stort kælderrum og der er aflåst cykelrum i alle blokke. Til afdelingen hører 95 garager og en del ekstra loft- og kælderrum, der kan lejes - kontakt os for at høre mere. Festsalen har plads til 50 gæster og har et godt køkken. Der er også et godt indrettet gæsteværelse.I afdelingen er der moderne fællesvaskerier og der er flere legepladser og boldbaner. Man kan altid finde en udendørs hyggekrog med bord og bænke. I afdelingen er der vuggestue, børnehave, fritidshjem, junior- og ungdomsklub samt flere andre institutioner i området. Der er ca. en km af rolige veje til Søndermarksskolen. Der er gode parkeringsmuligheder og kun få minutters kørsel til E45, Storcentret og midtbyen. Der er fire stoppesteder til lokale bybusser lige i nærheden af afdelingen og ca.1 km til stoppesteder for busserne til Aarhus. Ved stoppestederne er der cykelparkering.Meget tæt ved afdelingen findes gode indkøbsmuligheder med tre supermarkeder, og flere andre detailbutikker samt post ind- og udlevering. I området findes der læger, tandlæger, kirke samt Vorup Huset, hvor der er aktiviteter for alle aldre. Hos Vorup plejecenter går mange fra afdelingen til banko, eller pensionister køber deres mad eller eftermiddagskaffe. Status på helhedsplanen i den sammenlagte afdeling 27-35: Den 13. december 2021 stemte beboerne for en større helhedsplan, der skal fremtidssikre områdets boliger, så de lever op til nutidige standarder og indretning. Derudover skal vi kunne tilbyde boliger til alle, uanset behov - fx også til ældre og gangbesværede.. Læs mere om helhedsplanen he. Da vores helhedsplan er støttet af LandsByggeFonden har vi valgt at foretage en filmdokumentering af byggeprocessen. Vi har derfor i denne periode (juni 2024) besøg af en journalist fra Almen Info Media, der dokumenterer den eksisterende bygningsmasse – inden renoveringen opstarter. Du kan læse alle omdelte orienteringer, informationsbreve, indkaldelser m.m. Se nederst på denne side under "Dokumenter" - herunder "Beboerinformation" og "Afdelingsmøder".

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6298562
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
98 m2
Husleje
5.467,-
Aconto
1.497,-
Depositum
19.900,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
15. aug 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.