4 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
220 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Østergade

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7800 Skive

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østergade i 7800

Husleje
Du skal betale 5.200 kr. om måneden for dette lejemål på Østergade.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.