4 værelses lejlighed i Spøttrup

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Risvænget

Leje per måned:

4.169 Kr/md

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 7860 Spøttrup

På Risvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Risvænget i 7860

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Risvænget er 4.169 kr.

Andre lejemål i 7860 Spøttrup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7860 Spøttrup? I øjeblikket finder du 17 lejeboliger i 7860 Spøttrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.