4 værelses lejlighed i Struer

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rosenvænget
Forbrug:

460 kr/md

Leje per måned:

5.685 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7600 Struer

På Rosenvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Rosenvænget i 7600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Rosenvænget ligger på 5.685 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 7600 Struer

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7600 Struer? I øjeblikket kan du finde 26 lejeboliger i 7600 Struer her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.