4 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
154m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
46 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

8.523 kr

Depositum:

25.569 kr

Leje per måned:

8.523 Kr/md

Stor lejlighed på 154 m2 til leje 7100 Vejle

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 154 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Nørregade i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 8.523 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.571 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 226 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.