4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
75 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hærvejen
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

44.820 kr

Leje per måned:

8.082 Kr/md

Nye seniorboliger der er opført i banebyen i Viborg. 2 rums boliger til 4 rums boliger mellem 50 og 114 m2. Tæt på midtbyen, indkøbsmuligheder. <br />Rigtig godt fællesskab, med eget fælleshus og orangeri. 79 seniorboliger - 2 rums, 3 rums og 4 rums. Der er lagt en fiberforbindelse ind i boligen. Du vælger selv udbyder, og afregnes direkte Opført i 2021 Tilladt at medbringe husdyr ved indflytning Vaskemaskine, emhætte, komfur, køle/frys i lejemålet.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 8800 Viborg

På Hærvejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hærvejen i 8800

Husleje
Du skal betale 8.082 kr. om måneden for dette lejemål på Hærvejen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.820 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 279 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.