4 Værelses lejlighed i Viby J

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
47 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Christian X´s Vej

Leje per måned:

11.995 Kr/md

4 Værelses lejlighed i Viby J/nChristian X's Have ligger perfekt tæt på by og grønne områder med mulighed for skovture, børneleg og sport. Med små 5 km til Aarhus Midtby i den ene retning og under 4 km til skov og strand ved Marselisborg Slot, Mindeparken og Tivoli Friheden i den anden. Fælles for alle boliger er, at vinduespartierne er store, lejlighederne er lyse, og udsigten er grøn. Hvad enten man kigger ud på det hyggelige, græsgrønne gårdareal, de beplantede tage eller ud over byen, Brabrand sø og Ådalen, der kan ses fra bebyggelsens gavlboliger. Alle lejligheder har lyse trægulve, funktionelle køkken-alrum med hvide elementer og lækre badeværelser af særlig god kvalitet, importeret fra Italien. Ligeledes er der i næsten alle boliger store altaner med plads til masser af planter i krukker, udendørs måltider på lune aftener og sommerdage i egen liggestol. Lejlighederne varierer i størrelse, hvilket gør dem interessante både for børnefamilien, der har behov har et ekstra værelse, og for familien med voksne børn, der har behov for at downsize. Se mere om boligerne i Christian X's Have på: www.christianxshave.dk

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 8260 Viby J

På Christian X´s Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Christian X´s Vej i 8260

Husleje
Huslejen for denne bolig på Christian X´s Vej  ligger på 12.371 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8260 Viby J

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8260 Viby J? Du kan i øjeblikket finde 83 lejeboliger i Viby J netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.