45m2 Østerbro lejlighed

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Willemoesgade

Leje per måned:

10.945 Kr/md

Vær opmærksom på at lejligheden er møbleret og kun kan udlejes i 3-12 måneder God lejlighed i Willemoesgade-kvarteret Denne hyggelige lejlighed består af en indbydende entré, hvorfra man træder ind i en god, stor stue, hvor der både er spise-afdeling og sofa-arrangement. Herfra er der adgang til et fint soveværelse. Der er et godt badeværelse, med separat bruser. Fra stuen er der ydermere adgang til lejlighedens gode køkken. Lejligheden udlejes fuldt møbleret. Hvidevarer Vaskemaskine, køle-fryseskab, ovn, komfur, emhætte og mikroovn. Området Willemoesgade er en af Østerbros hyggeligste gader, belagt med brosten og træer. Her er du i området mellem Østerbrogade og Strandboulevarden. Der er en masse hyggelige caféer og restauranter i gaderne omkring Willemoesgade, samt forskellige danske og internationale skoler. Der er kort afstand til vand og strand ved Svanemøllen, samt grønne områder ved Kastellet og Østre Anlæg. Der er kort afstand til både Østerport Station og Nordhavn Station, samt forskellige buslinjer fra Østerbrogade. Lejligheden kan lejes i op til 12 mrd. boligen vil være optimal for personer der mangler noget i korttid eller som skal genhuses.

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 2100 København Ø

I denne lejlighed på Willemoesgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejeboligen på Willemoesgade i 2100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Willemoesgade  ligger på 10.945 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.