5 værelses byttebolig på 129 m2

Storetorv,
2620 Albertslund

Månedlig husleje
8.000,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

5 værelses byttebolig i Albertslund

Jeg bor i en meget dejlig bolig med plads til det hele, hvad man har behov for. Der er 2 store terrasser - i køkken og stuen. Man kan nyde solen både om morgenen og om aftenen. Boligen er 2 etages, hvor i stue etagen er et stort soveværelse og et rum til vaskemaskine/tørretumbler, og meget mere kan placeres i. I 1. sal er der et rummeligt badeværelse, stort og lækkert køkken, stuen og 3 værelser. Der er mange muligheder ved denne bolig, og områderne er meget familie venlige. En børnehave er på en 5 min. afstand. Netto, SuperBrugsen, 24 T og Glostrup er 10 min langt. Busserne kører til begge retninger fra og til Albertslund og Glostrup st, og busstopstedet er kun på 5 min. afstand. 5 min. til motorvej. Husdyr er tilladt. I er meget velkommen til at se boligen, men det skal aftales, da jeg arbejder.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4267885
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
5
Størrelse
129 m2
Husleje
8.000,-
Aconto
1.500,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.