5 værelses hus i Hellerup

Faciliteter

Areal
175m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Polarvej

Leje per måned:

19.500 Kr/md

Stort hus på 175 m2 til leje 2900 Hellerup

På Polarvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 175 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Polarvej i 2900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Polarvej er 19.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2016-11-01.

Andre lejemål i 2900 Hellerup

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2900 Hellerup? Du kan i øjeblikket finde 154 lejeboliger i Hellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.