5 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jan 2022
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

26.703 kr

Leje per måned:

8.136 Kr/md

Afdelingen består af 42 lejligheder samt 35 rækkehuse der er opført i 1972/1979. Rækkehusene har egen terasse og have. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Varbergvej  ligger på 7.915 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.703 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 lejemål i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.