5 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
250m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nyborgvej

Leje per måned:

25.000 Kr/md

Velbeliggende restaurant (ved hjørnet af Nyborgvej og Palnatokesvej) til leje straks. Lejemålet er erhvervslokaler, der tidligere rummede Restaurant Østerport. De 250 m2 er inkl. 50 m2 kælder. Til lejemålet hører 1 parkeringsplads. A conto varme kr. 700, og a conto vand kr. 300 pr. måned. Ring for

Stor lejlighed på 250 m2 til leje 5000 Odense C

På Nyborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 250 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nyborgvej i 5000

Husleje
Du skal betale 25.000 kr. om måneden for dette lejemål på Nyborgvej.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.