5 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
135m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lahnsgade

Leje per måned:

8.400 Kr/md

5 vær. renoveret og nyistandsat lejlighed i 2 planer ledig straks. 2 køkkener, 2 toiletter og 2 badeværelser. A/C varme 800, vand 400 + TV. Lejligheden er delevenlig, så gerne et bofællesskab. Fælles gård. Forudbetalt leje kan afdrages over 2 mdr. Husdyr er ikke tilladt. Mail: telefonnummer, alder, antal og beskæftigelse, og vi vender hurtigt tilbage.

Stor lejlighed på 135 m2 til leje 5000 Odense C

På Lahnsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 135 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Lahnsgade i 5000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lahnsgade  ligger på 8.400 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.