5-værelses rækkehus i Aalborg

Faciliteter

Areal
164m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Anna Anchers Vej

Leje per måned:

10.600 Kr/md

5-værelses rækkehus i Aalborg/nSofiendalen er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo i pagt med naturen, uden at flytte væk fra byen. Her får du en nyopført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nyopførte boliger ligger i bydelen Sofiendal Enge, i den sydvestlige del af Aalborg. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. Sofiendal Enge er en bydel, med fokus på grønne områder, som både skaber luft mellem boligerne og giver mulighed for udendørs nabofællesskaber. Samtidig er der en god adgang til natur og flot udsigt over området. Området ligger tæt på sportsfaciliteter med nem adgang til folkeskole og daginstitution, kun få kilometer fra midtbyens pulserende byliv, altså en bydel, der appellerer til mange forskellige mennesker og familier. Alle boliger har private udendørs opholdsarealer i form af egen terrasse, tagterrasse eller altan, og alle kan desuden benytte de indbydende, grønne fællesarealer. Alle boliger er funktionelt indrettet for at udnytte hver kvadratmeter, og der er lagt stor vægt på, at boligerne kræver et absolut minimum vedligeho...

Stor lejlighed på 164 m2 til leje 9200 Aalborg SV

På Anna Anchers Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 164 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Anna Anchers Vej i 9200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Anna Anchers Vej er 11.021 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9200 Aalborg SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9200 Aalborg SV? I øjeblikket finder du 221 lejeboliger i 9200 Aalborg SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.