5-værelses rækkehus i Aalborg

Faciliteter

Areal
151m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Anna Anchers Vej

Leje per måned:

10.500 Kr/md

5-værelses rækkehus i Aalborg/nSofiendalen er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo i pagt med naturen, uden at flytte væk fra byen. Her får du en nyopført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nyopførte boliger ligger i bydelen Sofiendal Enge, i den sydvestlige del af Aalborg. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. Sofiendal Enge er en bydel, med fokus på grønne områder, som både skaber luft mellem boligerne og giver mulighed for udendørs nabofællesskaber. Samtidig er der en god adgang til natur og flot udsigt over området. Området ligger tæt på sportsfaciliteter med nem adgang til folkeskole og daginstitution, kun få kilometer fra midtbyens pulserende byliv, altså en bydel, der appellerer til mange forskellige mennesker og familier. Alle boliger har private udendørs opholdsarealer i form af egen terrasse, tagterrasse eller altan, og alle kan desuden benytte de indbydende, grønne fællesarealer. Alle boliger er funktionelt indrettet for at udnytte hver kvadratmeter, og der er lagt stor vægt på, at boligerne kræver et absolut minimum vedligehold...

Stor lejlighed på 151 m2 til leje 9200 Aalborg SV

På Anna Anchers Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 151 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Anna Anchers Vej i 9200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Anna Anchers Vej ligger på 11.121 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-09-01.

Andre lejemål i 9200 Aalborg SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9200 Aalborg SV? I øjeblikket kan du finde 221 lejeboliger i 9200 Aalborg SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.