6 værelses hus i Haarby

Faciliteter

Areal
350m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. feb 2022
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Akkerupvej
Forbrug:

3.000 kr/md

Leje per måned:

11.800 Kr/md

Meget flot og herskabelig bolig (den gamle præstegård) i 2 plan, beliggende i meget smukke omgivelser, med flot udsigt over den parklignede have, samt ganske nær ved Haarby, som kan byde gode indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver, svømmehal, samt alle mulige fritidsaktiviteter. Boligen er fuld moderniseret og byder på mange flotte detaljer, som man slet ikke finder i moderne huse i dag. Boligen indeholder i stueplan god indgang med stort bryggers, 3 fine børneværelser, samt et badeværelse, hovedindgang med stort flot trappe op til en meget flot hall med sildebensparket, hvorfra resten af huset præsenteres på en prægtig måde. Et meget stort og flot landkøkken med fin spiseplads til hele familien, smuk stor opholdsstue med flotte brede gulvplanker, og bindingsværk lignende vægge. Stor spisestue, som kan bruges når der skal holdes fester i huset, samt yderlige et stort soveværelse med god skabsvæg, samt badeværelse med både bruseniche og stort ovalt badekar. Fra køkken og hall er der udgang til en stor altan på ca. 25 m2, hvorfra man har en flot udsigt over hele den parklignede have. Huset kan med fordel godt bruges som bolig for flere generationer, eller som kombi...

Stort hus på 350 m2 til leje 5683 Haarby

På Akkerupvej finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 350 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Akkerupvej i 5683

Husleje
Du skal betale 11.800 kr. om måneden for denne bolig på Akkerupvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 5683 Haarby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5683 Haarby? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 5683 Haarby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.